sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Minioneja MiniOnnille

Tykätään koko perhe kovasti Itse Ilkimys elokuvista ja varsinkin Minoneista/Kätyreistä, ne vaan on niin symppiksiä. Huomaa kyllä kaupoissakin että kesällä on tulossa niiden oma elokuva kaikesta härpäkkeen määrästä. Piti ostaa pojalle mm. Minions-sukat ja muuta sellaista... Ajattelin kuitenkin tehdä myös jotain itsekin kun ruotsinmaalta tuli tilattua Minions-kangasta jo ajat sitten, harmi vain että sen laatu ei ehkä ollut mikään paras. Kuitenkin pipoon ja kauluriin ja tähän hupparin pikkutaskuihin sen uskalsi silputa.




Pitkään metsästin juuri oikean sävyistä turkoosia ja tilasin Kestovaippakaupasta ihanaa talvitrikoota. Sen nurjapuoli on pehmeäksi harjattu ja oikea puolikin on ihanan pehmeää eikä liian lirua. Hihansuiden resorit löytyikin omasta takaa kuin myös vetoketjukin. Tässä ekoja kertoja tein hunajakenno-ompeleella uudella koneella ja joku siinä taisi mättää kun on vähän kireän näköistä tuo ommel. No, toivottavasti se nyt ei liikaa paista silmään. Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun tein taskuja mihinkään saati sitten tuollaista puoliympyrä-taskua. Tässä ne nyt on vähän valetaskut että tuon kuviokuosin nyt sain näkyviin, ei sinällään mitään käyttötarkoitusta niillä vielä kaksivuotiaalle. Onneksi ohje olikin helpompi kuin olin kuvitellut, hyvät kuvalliset ohjeet löysin Royal-tuote blogista *klik*. Inspiraatiota sain huppariin ruotsalaisesta ompeluryhmästä. Hupparin kaava on Ottobren 1/13 lehdestä tiikeri-huppari (en nyt muista oikeaa nimeä) pidennetty 92 cm.




Niin ja note-to-self ja muillekkin vetoketjujen kanssa tuskaileville, eka kerta meni persiilleen kun laitoin joustavan tukikankaan vetoketjun alle. Vaikka ompelin millä sen kiinni... Purin (ei ollut mikään kovin kiva homma purkaa tuplasti jousto-ommelta(kolmipiste mikä lie) ja laitoin joustamattoman tukikankaan niin eipähän lenkota enää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti