sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Pojalle pökiä

Pakko oli tehdä pojalle parit uudet housut kun olemassaolevat alkaa olla kohta polvihousuja kun se kasvaa niin nopsaan... Arvelin että kai se olisi aika jo "isojen poikien" housuille eikä aina pelkkiä leggareita/kalsareita, niin kokeilin kaavaksi Ottobren Mock Denimiä koossa 98 muistaakseni niin on ainakin kasvunvaraa. Eikä niitä pienempiä tainnut ollakkaan, ehkä.. Ensimmäistä kertaa tein myös housuihin taskut. En todellakaan tiedä menikö minulta nyt jotain ohi vai onko taskujen ajatus oikeasti tuollainen, vai olenko ommellut taskut väärinpäin tms kun housujen päällä ollessa taskut törröttää. Ihan kuin pellehousut :P No pitää kokeilla ommella ne kiinni tai jotain ettei ihan heilu miten sattuu. Muuten olen kyllä tyytyväinen kaavaan ja housuihin.







 Kokeilin tähtikankaan teeman mukaan taskun suuhun uuden Pfaffini koristeommelta. Aika hauska tuli mielestäni. Resorit tein myös vähän oman pään mukaan enkä katsonut kaavasta. Näihin housuihin sain kulutettua mukavasti jämäkankaita joista en uskonut enää tekeväni mitään, harmaa joustocollege riitti juuri sopivasti näihin housuihin ja keltainen tähtitrikoo on käytetty kyllä melkein jokaista senttiä myöten hyödyksi (mm. Paita, haalari, kauluri, hihoja, pipo ja nyt taskut).





Toiset versiot tein Sampsukan farkkutrikoosta mikä tuntuu kyllä ihan superhyvältä. Tosi napakka ja kuitenkin pehmeä eikä mielestäni vaikuta että purkautuisi tai nuhraantuisi helposti. Harmi vain kun ymmärsin että sitä ei pahemmin enää ole saatavilla eikä lisääkään saada. Kannattaa kuitenkin tarkistaa tämän hetkinen tilanne itse myymälästä jos kiinnostuit :) Ylempiin housuihin sain hyvin käytettyä myös omien vanhojen collegehousujeni kiristysnauhan jota olin jo heittämässä roskiin ja näihin farkkumalleihin löysin kirpparin 1€ shop-in-shopista kengännauhat yhdellä eurolla ja tein niistä kiristysnauhat.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti