sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Peplumhuppari

Mustan hupparikokeilun jälkeen halusin vähän valoisamman version mallista. Yhdistelin siis kaavassa Ruska-kaavaa ja Ottobren hupparia ja netistä etsimällä ohjeella tein myös peplum helman. Kuten aina jotain pientä menee vähän vikaan ja tässä se oli kun Kestovaippakaupan meleerattu harmaa talvitrikoo ei jostain syystä joustanut leveyssuunnassa, toisin kuin toisen värinen sieltä tilaamani trikoo.. Outoa? Kangas jäi niin pienestä kiinni niin hihoista ja rintamuksestakin tuli hieman naftit eli alle ei voi oikein änkeä muuta kuin hihattoman topin. No kai se menee sitten hyvin kesällä :) Muuten tuo talvitrikoo on siis aivan ihanan ihanan ihanaa tälläiselle hsp ihmiselle, joka tykkää kaikesta miellyttävän tuntuisesta. Se on niin mukavan tuntuista päällä kun se on harjattu sisäpuolelta että ei sitä hentoisi ottaa pois. Kohta varmaan kaikki vaatteet teen siitä kankaasta niin on hyvä olla...



Huomaa takapiha-muoti


Huppari meinasi jäädä laatikon pohjalle sen pienuuden huomaamisen ja masentumisen yhteydessä. Onneksi sain uuden inspiraation kirpparilta löytämästäni vanhasta pitsiverhosta jossa oli tuo ihana pitsiapplikaatio. Olen niin ihastunut nykyään kaikkeen missä on pitsiä ja kaikkea kaunista. Pitsiä sai verhosta leikattua siis useamman metrin ja tämän kaiken ihanuuden hinnaksi tuli vain 4€. Ajattelin jos joskus rohkaistun sen kauniin puuvillamekkosen ompelemaan niin siihen tekisi lisäksi jonkin pitsihelman tai saa nyt nähdä mitä siitä keksii. Olkapäihin laitoin myös harmaat pitsinauhat. Ja erittäin pätevä ohje siis että ehdottomasti se joustamaton tukikangas kun ompelee vetoketjua, ei ollut mitään ongelmaa :)







7 kommenttia:

  1. Onpa hieno! Tosi kivan mallinen, varsinkin takaa. Minäkin olen aivan ihastunut pitseihin. Sain juuri kaverilta kasan vanhoja pitsinauhoja, jotka on leikattu irti ikivanhoista lakanoista. Jonkun mekko mekkosen pitsillä voisi tässä surauttaa joskus. Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) pitseillä on kyllä ihanan helppo saada nättiä yksityiskohtaa ja varsinkin jos ne ovat vanhoja niin ne tuntuvat arvokkaammilta.

      Poista
  2. Tuo selkäpuoli on mahtavan kaunis! Pitsit on ihania <3 Ja peplumhelma toimii myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) ihana laittaa edes itselle pitsiä johonkin kun ei voi noita mekkosiakaan oikein ommella :D

      Poista
  3. Kylläpäs sinulle sopiikin tuollainen hupparimalli! Ihastuttava tuo selän pitsikoristelu.

    VastaaPoista
  4. Onpa kiva huppari. Ja oih, nuo pitsit! Rakastan pitsiä :)

    VastaaPoista
  5. Onpa kiva huppari. Ja oih, nuo pitsit! Rakastan pitsiä :)

    VastaaPoista